Vad är telefon dating?

De nummer som är roligast att ringa är telefon dating. Det är som internet-dejting fast på telefon. Det är enkelt, spännande och gratis på de flesta nummer att testa.

Det är ett koncept som har existerat länge och det är många som gillar att använda sig av såna tjänster, vilket inte är så konstigt. Internet-dejting är ju kul, men man får inte höra någons röst. Det bästa med telefon dejting är att man ringer ett nummer och får prata med folk och höra deras röster. Det gör man inte via internet-dejting.

Om man använder sig av de populära tjänsterna så behöver man inte vara rädd för att testa. De är så pass populära tjänster att man inte blir lurad på kostnader och så vidare. Dessutom så är det mycket tryggare att använda sig av telefon dating istället för att registrera en profil på nätet.

Hur gör man?

Det skiljer sig lite olika beroende på tjänst. Men det som är gemensamt för alla är att det enda du behöver är en telefon som man kan ringa på.

Oftast ser det ut såhär:

Ring numret och följ enkla instruktioner.

Spela in en kort presentation om dig själv. Det sparas inte någonstans efter du ringt in. Du kan spela in en ny presentation när som helst.

Lyssna på andras presentationer och prata med de om du vill.

Du kan också blockera personer.