Väder

Här finns länkar till de bästa vädersidorna!

Vilken vädersida tycker du är bäst?

YR.NO

Yr.no är bra för dig som älskar precision! Långtidsprognoserna är också väl uppdaterade, de uppdaterar 10 dygnsprognoserna två gånger om dygnet.

Dessutom har de massa nyttiga artiklar att läsa för de som tycker väder är intressant.

Det som är dåligt med yr är att som svensk måste man läsa det på engelska, eller norska.

SMHI

Förmodligen den vädersida de flesta svenskar använder. Den har mycket information och man kan se vädret för hela världen. Det som är minus är att de inte är så träffsäkra vad gäller vädret. Och sidan är inte i topp vad gäller användarvänlighet.

Appen däremot är riktigt bra.

WUNDERGROUND

Bildresultat för wunderground

Den här sidan är inte lika känd. Det som är bra med sidan är att den är bra för de som reser. Utbudet är alltså på topp. Dock om du vill se detaljerat väder, eller lokalt väder, kanske är det bättre att välja någonting annat.

KLART.SE

Detta är faktiskt min personliga favorit. För att snabbt kolla vädret någonstans tycker jag att den här sidan fungerar bra. Den fungerar bäst i Sverige men även om man vill kolla vädret i Spanien t.ex. Tycker att sidan är den mest användarvänliga och roliga att använda. Dessutom så är det lätt att hitta till sidan.

För mer specificerat väder utomlands så rekommenderar jag dock att använda någon lokal väderapp för det landet. Men för att snabbt kolla dagen efter fungerar klart.se jättebra!