Forum

Vilken forum-sida tycker du är bäst?

Familjeliv.se är till för den vanliga Svensson…eller något. Kanske hänger mest mammor här, men också alla med något slags familjeliv. Här kan du skriva om vad som helst, träning, bebisar, att vara gravid, depression…Eller kanske få lite sympati för att ens man inte behandlar en korrekt. Det kanske som är bäst med denna sidan är att man ofta får seriösa svar. Vilket leder till nästa forum på listan:

Flashback.org är helt klart värt att vara med på listan! Men för dig som inte vet kan denna sida vara farlig! Här finns det många ”troll” vilket är folk som skriver bara för att driva med en. Så procentandelen på seriösa svar här är inte lika hög som på forumet familjeliv. Dvs om du startar en tråd på flashback så ta svaren med en nypa salt. Fråga inte om medicinsk rådgivning här kanske. Däremot så finns det en hel del intressant läsning på forumet. Det bästa med flashback är förmodligen underhållning och att det är så välkänt att något som inte hunnit med i morgondagens tidning redan finns en tråd för…!

Fragbite.se är bästa forumet för dig som gillar e-sport. Speciellt counter-strike (cs). Många yngre människor finns på detta forum. Du kan också läsa om allt som har med dator-världen att göra. Men det är väldigt inriktat, och förmodligen många unga människor och kanske inte alltid de vettigaste inläggen.

Kolozzeum.org ett träningsforum. Inte jättebefolkat. Men här finns det många seriösa tränare inom särskilt styrketräning som du säkert kan få en del tips från.

Jogg.se lite mer löpnings-inriktat