Bästa Telefonabonnemang

Hur väljer man ett bra mobilabonnemang?

Först och främst måste du se över vad du behöver för något. Det finns flera punkter du ska tänka på som täckning, kostnad och kanske kundservice. Är du mycket ute på fjällen kanske täckning i fjällen är viktigt. Ringer du väldigt lite och smsar lite kanske fria samtal och sms är onödigt. Använder du ofta wi-fi eller behöver du internet när du sitter på bussen och så vidare kanske fri surf är viktigt. Sen har vi det där med kundservice, jag skulle rekommendera ett av de större bolagen som Tele2 de vet jag har bra kundservice. Om du är i behov av mycket tekniska frågor och hjälp med kostnader och allt möjligt kan jag 100% rekommendera Tele2 framför ett mindre bolag som Halebop som är svåra att få hjälp av. De har ju inget eget nät utan de använder sig av Telias nä som är riktigt bra, så om du vill ha bra täckning speciellt i Norrland kan Telia vara ett bra alternativ.

När du har sett över alternativen så glöm inte att kolla vad bindningstid är. Om du binder upp dig på något är det svårt att byta. Det är vanligt att folk kan bli lurade på sådant speciellt från försäljare på butiker som Mediamarkt, det har faktiskt hänt mig!

Rabatter och liknande kan du få till exempel på grund av ålder eller att det är någon kampanj för tillfället. Ibland så kan du få med en telefon till ett bra pris för en liten extra kostnaden i månaden, beroende på telefon.

http://www.tackningskollen.se/ är en bra sida där du kan se var i Sverige bäst täckning är