Bra sidor


Detta Ă€r under konstruktion 🙂

HÀr ska det samlas bra lÀnkar.

T.ex. bra hemsidor för att kolla vÀder

YR.NO

Yr.no Àr bra för dig som Àlskar precision! LÄngtidsprognoserna Àr ocksÄ vÀl uppdaterade, de uppdatarer 10 dygnsprognoserna tvÄ gÄnger om dygnet.

Dessutom har de massa nyttiga artiklar att lÀsa för de som tycker vÀder Àr intressant.

Det som Àr dÄligt med yr Àr att som svensk mÄste man lÀsa det pÄ engelska, eller norska.

SMHI

Förmodligen den vÀdersida de flesta svenskar anvÀnder. Den har mycket information och man kan se vÀdret för hela vÀrlden. Det som Àr minus Àr att de inte Àr sÄ trÀffsÀkra vad gÀller vÀdret. Och sidan Àr inte i topp vad gÀller anvÀndarvÀnlighet.

Appen dÀremot Àr riktigt bra.

WUNDERGROUND

Den hÀr sidan Àr inte lika kÀnd. Det som Àr bra med sidan Àr att den Àr bra för de som reser. Utbudet Àr alltsÄ pÄ topp. Dock om du vill se detaljerat vÀder, eller lokalt vÀder, kanske Àr det bÀttre att vÀlja nÄgonting annat.

KLART.SE

Detta Àr faktiskt min personliga favorit. För att snabbt kolla vÀdret nÄgonstans tycker jag att den hÀr sidan fungerar bra. Den fungerar bÀst i Sverige men Àven om man vill kolla vÀdret i Spanien t.ex. Tycker att sidan Àr den mest anvÀndarvÀnliga och roliga att anvÀnda. Dessutom sÄ Àr det lÀtt att hitta till sidan.

För mer specificerat vÀder utomlands sÄ rekommenderar jag dock att anvÀnda nÄgon lokal vÀderapp för det landet. Men för att snabbt kolla dagen efter fungerar klart.se jÀttebra!